<dfn id="amf9w"></dfn>

    <code id="amf9w"><nobr id="amf9w"><samp id="amf9w"></samp></nobr></code><code id="amf9w"><em id="amf9w"><optgroup id="amf9w"></optgroup></em></code>
      <code id="amf9w"></code>

          <code id="amf9w"></code>

          <code id="amf9w"><nobr id="amf9w"><sub id="amf9w"></sub></nobr></code>
        1. <th id="amf9w"></th>
        2. <big id="amf9w"><em id="amf9w"><track id="amf9w"></track></em></big>
             

            掃一掃

            欣賞錯落有致的起伏|小高層手札
            來源:衍筑美學編輯組 | 作者:小衍 | 發布時間: 2021-03-02 | 449 次瀏覽 | 分享到:
            項目位于海珠區一個老小區裙樓一層,業主是一個淘寶店主,主要做仿真植物的銷售。有一天,他來到我們公司這邊附近閑逛,看到戶外綠植和戶外木臺小桌椅,突然就心動了,進來跟我們聊起他的房子,因為他的房子也是位于一樓,他對我們的這個小造型很是喜歡,希望我們能幫他的臨街小高層做一個設計方案。
            房子是個小高層,總高也不過4.5米,他想保留現有的閣樓,但是又怕壓抑。
            經過我們前期的測量與溝通,決定給做一個錯層的閣樓設計。
            The first floor layout project is located on the first floor of the podium building of an old community in Haizhu District. The owner is a Taobao shopkeeper who mainly sells simulation plants. One day, he came to our company and strolled around. When he saw the outdoor green plants and outdoor wooden tables and chairs, he was suddenly moved. He came in and talked with us about his house, because his house is also located on the first floor. He likes our small shape very much. Anyway, he hopes that we can help him design it.
            The house is a small high-rise building with a total height of only 4.5 meters. He wants to keep the existing loft, but he is afraid of depression.
            After our early measurement and communication, we decided to make a staggered floor loft design.

            原始結構圖|Original drawing


            設計平面布局|Layout


            主要功能區域的一樓我們安排了工作間以及會客室,會客室的上方安排了休息室,這樣休息室的采光問題解決了,休息室床鋪位置我們設計了榻榻米的形式,**不同的是,榻榻米高出來的高度讓給了一樓的會客室,這樣一樓進門就的高程可以做到2.5米,至少不會感覺到壓抑,而二樓榻榻米的位置為床位,有1.9米,也可以接受。
            業主對于我們的這個解決方案非常滿意,于是我們就把整個方案完善之后,交給了甲方。
            On the first floor of the main functional area, we have arranged a working room and a reception room, and a rest room is arranged above the reception room, so that the daylighting problem of the rest room is solved. We have designed the form of tatami for the bed position of the rest room. The only difference is that the height of the tatami is higher than that of the reception room on the first floor, so that the elevation of the first floor door can be 2.5 meters, to the height of the first floor Less will not feel depressed, and the second floor tatami location for the bed, 1.9 meters, also acceptable.
            The owner was very satisfied with our solution, so we improved the whole solution and gave it to Party A.

            設計效果圖|Design renderings










            陽光從樹葉的縫隙中灑落下來,地面的斑駁影子也隨著微風不停地搖動著??吭趬Φ慕锹溥吷?,一把竹椅上,放著一本翻閱了很多遍的書,風在隨意翻動著,旁邊的小藤桌上,白色咖啡杯里剛沖好的咖啡還在冒著白氣,聽著樹上的鳥叫聲。仿佛這田園氣息里的老房子,未曾到過市區一般。
            Sunlight from the cracks in the leaves down, the ground mottled shadow also with the breeze constantly shaking. Leaning against the corner of the wall, on a bamboo chair, there is a book that has been read many times. The wind is flipping at will. On the small rattan table next to it, the freshly made coffee in the white coffee cup is still steaming white, listening to the birds in the tree. The old house in the pastoral atmosphere of fangfo has never been to the urban area.

            項目地址:廣州市,海珠區
            室內面積30
            項目類型:居住型商業空間
            設計內容:室內設計
            設計機構:藝術土地,創衍藝(廣州)設計有限公司
            主創人員:馮穗榮,黎振興
            團隊成員:朝陽,衍筑美學設計組
            設計時間:2019年7月
            Project address: Haizhu District, Guangzhou
            Indoor area: 30 M2
            Project type: residential commercial space
            Design content: Interior Design
            Design Institute: Art land, chuangyanyi (Guangzhou) Design Co., Ltd
            Main creators: Feng suirong, Li Zhenxing
            Team member: Chaoyang, Yanzhu aesthetic design group
            Design time: July 2019
            青青精品国产自在线拍,欧美人与动牲交免费观看一,亚洲高清国产拍精品嫩草影院,亚洲一区二区三区中文字幕无码