<dfn id="amf9w"></dfn>

    <code id="amf9w"><nobr id="amf9w"><samp id="amf9w"></samp></nobr></code><code id="amf9w"><em id="amf9w"><optgroup id="amf9w"></optgroup></em></code>
      <code id="amf9w"></code>

          <code id="amf9w"></code>

          <code id="amf9w"><nobr id="amf9w"><sub id="amf9w"></sub></nobr></code>
        1. <th id="amf9w"></th>
        2. <big id="amf9w"><em id="amf9w"><track id="amf9w"></track></em></big>
             

            掃一掃

            靜悄悄的和風
            來源: | 作者:小衍 | 發布時間: 2020-07-03 | 421 次瀏覽 | 分享到:

            看慣了都市的繁華,向往寧靜的鄉村田園,也許和風是一種很不錯的選擇。整個空間帶著淡淡的優雅,不需要太多的顏色、不需要太多的造型、不需要太多的裝飾。

            項目概覽,project preview


            項目的面積不大,使用面積60㎡,業主是90后小夫妻,年輕有夢想,新生代客戶對家裝品質的要求既精簡又時尚,既有內涵更注重實惠,主要是二人居所,希望能做得溫馨有溫度,不需要太繁瑣的造型,特別中意日式的簡約風格,這個要求剛好命中了我們的設計理念,設計需要有溫度。在功能上,主要保留一個房間作為工作室,同時也保留作為兒童房。

            Project area is not large, the use of area of 60 ㎡, the owner is a couple after 90, the young have a dream, the new generation of customer requirement for decoration quality is to streamline and fashion, both the connotation, pay more attention to material benefit is mainly two people home, hope can do have a temperature, not need too trival modelling, particularly interested Japanese contracted style, this requirement just hit our design idea, design needs to have a temperature. Functionally, the main room is reserved as a studio, but also as a children's room.


            方案設計,project design

            所以,在方案設計方面,我們通過打通廚房的隔墻,并且從客廳的位置拿出來了一部分面積做到廚房里面去,這樣可以滿足整個客廳空間的通透性,同時,當一個人在廚房里面忙碌的時候,另外一個人也能從視覺上加入進來,增加了互動,讓家有著暖暖的溫馨情調。

            So, in terms of design, we pass through the partition of the kitchen, and take out part of the area from the position of the sitting room to do in the kitchen, so that we can meet the whole sitting room space appear a gender, at the same time, when a person is busy in the kitchen, another person can join in, from the vision increased interaction, let the home have a warm sweet emotional appeal.


            ▼玄關設計,porch design


            ▼客廳設計,Sitting room


            ▼陽臺設計,The balcony


            ▼主臥設計,The master bedroom design


            ▼次臥設計,Second lie the design




            在施工的過程中,業主對細節的要求也是很認真的,包括木飾面的用料到門把手的選購,業主都提出了很具體的要求。施工的時間跨度剛好碰上了春節,以及疫情的影響,業主雖然對工藝和用料很挑剔,但是也對工程團隊很體諒。感謝業主對于我們團隊的充分信任。

            In the process of construction, owner also is very serious to the requirement of detail, include wood to act the role of face to use the choose and buy of material to doorknob, owner put forward very specific requirement. The construction time span just happened to meet the Spring Festival, and the impact of the epidemic, although the owner is very picky about the technology and materials, but also very considerate to the engineering team. Thanks for the owner's full trust in our team.

                                                                   ▼完成展現,Complete the show







            看慣了都市的繁華,向往寧靜的鄉村田園,也許和風是一種很不錯的選擇。整個空間帶著淡淡的優雅,不需要太多的顏色、不需要太多的造型、不需要太多的裝飾。

            Accustomed to urban prosperity, yearning for the quiet countryside, perhaps gentle wind is a very good choice. The whole space with light grace, do not need too much color, do not need too much modeling, do not need too much decoration.


            項目地址:廣州市,海珠區

            室內面積60

            項目類型:住家空間設計

            設計內容:室內設計

            設計機構:藝術土地,創衍藝(廣州)設計有限公司

            主創人員:馮穗榮,黎振興

            團隊成員:張可林,雪致,張偉平

            Project address: Haizhu District, Guangzhou

            Indoor area: 60㎡

            Project type: Residential space design

            Design content: Interior design

            Design agency: Art Land, Chuangyan Art (Guangzhou) Design Co., LTD

            Creative team: Feng Meirong, Li Zhenxing

            Team members: Zhang Kelin, Xue Zhi, Zhang Weiping

            青青精品国产自在线拍,欧美人与动牲交免费观看一,亚洲高清国产拍精品嫩草影院,亚洲一区二区三区中文字幕无码